Jubilaris Jack de RooDat we de oudste vereniging van Mheer zijn, wil niet zeggen dat de leden ook oud hoeven zijn. Maar tijdens het Maol huldigen we maarliefst 4 robijnen en 1 gouden jubilaris!
Marlène Senden-de Roo en Marjo Willems zijn in 1974 met een aantal jonge meiden als tamboer begonnen. Marjo is op dit moment Lid van Verdienste, maar heeft in het verleden ook nog verschillende bestuursfuncties vervuld. Marlène heeft al menige jaren geleden haar trom ingeruild voor een marketentstertonnetje en werd onlangs door de leden bevorderd tot officier. Tijdens de H. Mis van de St. Sebastianuskermis zal zij officieel geïnstalleerd worden, door de officierseed af te leggen. Harrie de Munck heeft in het verleden menig ‘päölke’ omgehakt en is nu al vele jaren trouw lid van het erebestuur. Ook Jos Senden is 40 jaar lid en heeft alle functies reeds doorlopen. Van tamboer tot sappeur, van rechter-guide tot koning (1986) en van bieleman tot commandant, een onmisbare duizendpoot dus.
Jack de Roo is zelfs al 50 jaar lid en was, is en blijft toch vooral muzikant. Hij liep zowel in als voor het muziekkorps en sinds enkele jaren erachter als officier. Maar nog steeds is hij de instructeur van het korps en kan hij het niet laten af en toe mee te spelen. Jack was bovendien koning in 2006.