Wim SendenHet Maol werd dit jaar voor het eerst verzorgd door ons schutterslokaal Taverne in de Smidse en voor het eerst was het menu: konijn in biersaus. We mochten maarliefst 5 jubilarissen huldigen, die ook van OLS-president Koopmans een onderscheiding ontvingen. Bovendien kreeg Jack de Roo van mevr. Aben-Peulen (districtsvoorzitter van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen) het gouden speldje.
Omdat Marlène Senden-de Roo niet in een officiersuniform zal lopen, ontving zij hiervoor een speciaal ontworpen medaille. Ook werd tijdens het Maol ons nieuwe erelid gehuldigd: Annie Beckers-Creuwels, een geboren Eijsdense, maar zolang ze in Mheer woont, is zij actief voor onze schutterij.
Als klap op de vuurpijl had ook burgemeester Akkermans een verrassing en wel voor Wim Senden. Wim was onder meer voorzitter, secretaris, commandant, koning enz. Voor al zijn verdiensten, voor zowel onze schutterij, de schutterswereld, als ook alle andere verenigingen waar hij actief in was, had het de koning behaagd om hem op te nemen als lid in de orde van Oranje-Nassau. Proficiat aan alle laureaten!